BJD 2:

~~~

Kuutti:
Valmistaja: Luts Linja: kid delf Tyyppi: Bory Erikoisuudet: Resiiniväri: valkea Pituus: MSD Sukupuoli: mies Tilauspäivä: käytettynä helmikuu 09 Saapumispäivä: helmikuu 09 Peruukki: Luts, platinanvaalea kynitty kiharaperuukki Silmät: Captured in Glass albiinot lasisilmät 14mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Kuutti Lempinimi: Kuutkuut Ikä: 13 Rotu: ihminen Luonne: kiltti, ujo, rauhallinen ja säikky, vähän surullinen hahmo Pitää: ei tahdo kertoa Ei pidä: kiusaamisesta Haluaa: ettei kukaan enää tekisi häntä surulliseksi Muuta: Asuu Unelman luona. On albiino ja hänellä on myös albiino sisko Pitta jonka kanssa hän asuu.

~~~

Mango: Valmistaja: Luts Linja: Kid delf Tyyppi: Aru Erikoisuudet: Souldoll new general -tyttökeho Resiiniväri: normaali (real skin) Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: käytettynä Saapumispäivä: käytettynä Peruukki: Lutsin blondi otsatukallinen saparollinen Silmät: keltaiset 16mm lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Mango Lempinimi: Ikä: n.14 Rotu: (keltainen) kanarialintu ihmismuodossaan Luonne: iloinen, pirteä, ei osaa huolehtia, häpättelee itsekseen, lapsekas Pitää: keltaisesta Ei pidä: synkistä asioista Haluaa: lisää ystäviä Muuta: Asustelee kartanossa pikkusiskonsa Pitayan kanssa joka on (punainen) kanarialintu.

~~~

Maike: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Miyu Erikoisuudet: Leeken valkeat pässinsarvet, Soom + Dollmore hybrid keho + sorkat Resiiniväri: valkea Pituus: n.70cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: kevät 09 Peruukki: Cancan musta laineikas Silmät: Luts lasiset vihreät/siniset 18mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: itsetehdyt sorkat -- Nimi: Maike Lempinimi: Mai Ikä: n.35 Rotu: vuohi ihmismuodossaan Luonne: kiltti ja rauhallinen Pitää: nuoremmista miehistä, pelloilla oleskelusta ja rauhallisista päivistä Ei pidä: liiasta esittämisestä Haluaa: kumppanin Muuta: On Valentiinan ja Unan äiti. Asuu Kartanossa.

~~~

Amadeus: Valmistaja: Angel Region Linja: Little Fair Tyyppi: Ren Erikoisuudet: Dollzone poikakroppa Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: mies Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: ostettu käytettynä Peruukki: Hunajasieni, oranssi mohairpehko jossa valkeat latvat Silmät: Eyeco, joku sininen jossa hippunen keltaista Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: modattu kaula.aukko isommaksi ja paremman muotoiseksi kuin täysi ympyrä -- Nimi: Amadeus Lempinimi: Ami, Ama Ikä: 19 vuotta Rotu: ihminen Luonne: ujohko nössö nörtti Pitää: tietokoneet, isot tissit, söpöt tytöt Ei pidä: kiusaamisesta ja siitä että monet luulevat tytöksi Haluaa: ... haaveilee peleistä naisista jne Muuta: Amadeusta on helppo kiusata ja varsinkin Iris tykkää poikaparkaa kiusoitella millon mistäkin. Elää paljon omissa nettimaailmoissaan ja tykkää isoista tisseistä ja haaveilee sellaiset omaavasta tyttökaverista... Tykkää Anemonesta eikä koe pikkutytön seuraamista rasittavaksi. Anemone tykkää seurailla Amadeusta. Asuu myöskin Unelman luona tyttöystävänsä Ninan kanssa.

~~~

Kuu: Valmistaja: Luts Linja: Kid delf Tyyppi: Cherry Erikoisuudet: Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: maaliskuu 09 Saapumispäivä: huhtikuu 09 Peruukki: itsetehty oranssi mohair Silmät: Soom, sinivihreät silikonisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: - -- Nimi: Kuu Lempinimi: Ikä: 6v kuollessaan (6v) Rotu: aave Luonne: vakava, kiltti, vähän luotaantyöntävä, surumielinen Pitää: haahuilu, leikkiminen, Kielo Ei pidä: kuolemasta tai siitä puhumisesta Haluaa: olla kaksossiskonsa Kielon kanssa Muuta: On Kielon kaksonen. Kuu kuoli 6 vuotiaana, mutta heille jäi side. Tästä syystä Kielo pystyy aina näkemään Kuun ja he ovat leikkineetkin keskenään Kuun kuoleman jälkeen. Kuu myös kasvaa siteen vuoksi Kielon mukana. Kielo on ainoa ihminen jolta Kuu ei pysty muuttumaan näkymättömäksi, koska heille jäi side kun Kuu kuoli. Tästä syystä Kielo pystyy aina näkemään Kuun ja he ovat leikkineetkin keskenään Kuun kuoleman jälkeen. Seurailee Kieloa, usein ei-näkyvänä. Kuun sisarukset on kaksossisko Kielo, isosisko Kaisla ja pikkusisko Kanerva.

~~~

Hilla: Valmistaja: Dollzone Linja: BB Tyyppi: Ami 2 Erikoisuudet: kaksi päätä, toinen modattu Resiiniväri: normaali Pituus: 25cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: helmikuu 09 Saapumispäivä: huhtikuu 09 Peruukki: oranssi suora mohair Silmät: Soom, silikonit punavaaleanpunaiset 14mm ja Cig, vaaleanpunaiset lasisilmät 14mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: silmä auki kakkospäältä, modattu silmä rintaan ja ruuvattu ruuveja vartaloon -- Nimi: Hilla Lempinimi: - Ikä: 4v Rotu: osittain kloonattu, androidi sekä ihminen Luonne: rauhallinen Pitää: jälkiruoista, herkuttelusta, loikoilusta, tunnustelusta Ei pidä: ikävistä asioista Haluaa: ??? Muuta: Hallan vajaa kaksonen, osittain kloonattu/geenimuunneltu sekä osoittain androidi heikkoutensa takia. Toinen silmä näkee huonosti ja on valonarka. Hänellä on myös silmä rinnassaan kertomassa onko hän kunnossa ja omaa osittain ruuvattuja levyjä ihossaan.

~~~

Halla: Valmistaja: Dollzone Linja: BB Tyyppi: Ani 2 Erikoisuudet: - Resiiniväri: normaali Pituus: 25cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: helmikuu 09 Saapumispäivä: huhtikuu 09 Peruukki: blondi suora mohair Silmät: Luts, vihreät lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Halla Lempinimi: - Ikä: 4v Rotu: ihminen Luonne: vilkas, utelias, vähän nenäkäs, mukava yleensä Pitää: jännityksestä Ei pidä: että Hillaa pidetään parempana Haluaa: ??? Muuta: On Hillan kaksossisko, se vahva joka säilyi. Hilla on osittain kloonattu Hallasta. Kuitenkin Hilla on hänelle tärkein ihminen. Hallan ja Hillan äiti on Aurora. :3

~~~

Milja: Valmistaja: Alchemic labo Linja: Unoa Quluts Tyyppi: Sist Erikoisuudet: Orientdoll tyttökeho, monta päätä Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: ostettu käytettynä Peruukki: Monique ruskee blondein raidoin Silmät: Eyecon forest vihreät silikonisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Milja Lempinimi: Ikä: 16 Rotu: ihminen Luonne: rauhallinen, kiltti, ovela Pitää: kun saa olla rauhassa, yksinolosta, kavereista, tärkeistä ihmisistä Ei pidä: turhasta metelistä tai riehumisesta, ei myöskään löyhkästä tai voimakkaasta hien hajusta Haluaa: olla Karpalon kanssa Muuta: Nina on Miljan isosisko ja Eleanoora on pikkusisko. :3 Asuu Unelman luonan Ninan ja Amadeuksen kanssa.

~~~

Thaliah: Valmistaja: Soom Linja: Super Gem Tyyppi: Heliot Erikoisuudet: obitsu 60cm ball joint model -keho Resiiniväri: valkea Pituus: SD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: - Saapumispäivä: 07.07.09 Peruukki: valkea cancan Silmät: harmaat Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: silmiä modattu leveämmiksi hitusen -- Nimi: Thaliah Lempinimi: Helitöötti, Thalia, Taalia Ikä: n.27 Syntymäpäivä: 7.7. Rotu: siipihaltia Luonne: arvaamaton, hempeä, hento, herkkä, tunteikas, vetäytyvä, ujohko Pitää: mansikoista, herkuttelusta, merestä, helmenpyynnistä, kaikesta jännästä ja salaisuuksista, olla omisssa oloissaan Ei pidä: päällekäyvistä ja ahdistelevista ihmisistä Haluaa: elellä rauhassa meren äärellä Muuta: On Ahrilothin isosisko ja Morimothin pikkusisko. Toimii prinsessan esiliinana ja Morimoth toimii prinsessan henkivartiana. On todella läheinen prinsessan kanssa.

~~~

Himppu: Valmistaja: Fairy Garden Linja: - Tyyppi: Tiny Neare Erikoisuudet: - Resiiniväri: valkea Pituus: tiny Sukupuoli: poika Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: ostettu käytettynä Peruukki: itsetehty ruskea karvaperuukki Silmät: vihreät akryylisilmät 8mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: - -- Nimi: Himppu-Hamppu Lempinimi: Himppu, Peikko, Hampipeikko Ikä: ??? Rotu: hammaspeikko Luonne: ??? Pitää: tykkää tehdä reikiä hampaisiin, rakastaa sokeria ja kaikkea makeaa Ei pidä: hampaiden pesusta Haluaa: hajottaa mahdollisimman monia hampaita Muuta:

~~~

Aamu: Valmistaja: Customhouse/Ainai Linja: Ange Ai Tyyppi: Sunny Erikoisuudet: vedenneitomodaukset Resiiniväri: normaali Pituus: n.27cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: joulukuu 08 Saapumispäivä: heinäkuu 09 Peruukki: Dream of Doll, Valkoinen otsatukallinen (Petsha limited) Silmät: Ainai, vihreät lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: evät sormissa ja varpaissa, kangasevät kainalossa ja jaloissa, vedenneitokorvat -- Nimi: Aamu Lempinimi: Kaste, Au Ikä: n.5v Rotu: vedenneito Luonne: kiltti ja iloinen, oikea päivänpaiste, huoleton hassuttelia Pitää: Illasta, leikkimisestä, uimisesta, sateesta Ei pidä: saasteista, limaisista asioista, mömmöistä Haluaa: elellä kotijärvessä, mutta kokeilla myös esimerkiksi muita meriä ja matkustella ympäriinsä vesistöissä Muuta: Leikkii mielellään ystävänsä Illan kanssa.

~~~

Ilta: Valmistaja: Customhouse/Ainai Linja: Ange Ai Tyyppi: Hani Erikoisuudet: - Resiiniväri: normaali Pituus: Petite Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: joulukuu 08' Saapumispäivä: heinäkuu 09' Peruukki: Leeken ruskea kihara otsatukallinen jossa kaksi lettiä, yksi kummallakin sivulla Silmät: CiG, tummansiniset glittersilmät joissa musta pupilli, 14mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: evät käsissä ja jaloissa, kainaloista ja jaloista evät poistettu joten niissä on tikit jotka ovat koteloituneet -- Nimi: Ilta Lempinimi: Il, Ia, Loiste Ikä: n.5v Rotu: vedeneito (jolta uimaevät poistettu) Luonne: arka, mutta kiltti, pessimistinen, epäluuloinen Pitää: Aamusta, vedestä, sateesta, leikkimisestä, uimisesta, mehujäistä Ei pidä: saasteista, ihmisistä Haluaa: evänsä takaisin, asua vedessä Muuta: Ei oikeen luota ihmisiin sen jälkeen kun he poistivat tältä isot evät. :< Leikkii mielellään ystävänsä Aamun kanssa.

~~~

Kaisla: Valmistaja: Dollga Linja: Tyyppi: Noella Erikoisuudet: Volksin SD10 tyttökroppa Resiiniväri: normaali Pituus: SD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: elokuu 09' Peruukki: Lutsin cream mix lyhyt otsatukallinen Silmät: CiG customlasisilmät, ruskeat 20mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: pää blushattu kehoon sopivaksi -- Nimi: Kaisla Lempinimi: Asla, Isla Ikä: 24 Rotu: ihminen Luonne: rauhallinen, kiltti huolehtivainen, viaton, haaveilija, haahuilija Pitää: sisaruksistaan,, söpöistä tytöistä, kauniista vaatteista jne. Ei pidä: pumpatuista ihmisistä, ilkivallasta ja pahanteosta Haluaa: elää rauhassa sisaruksiensa kanssa Muuta: Kaisla on Kielon, Kuun ja Kanervan isosisko. Hän huolehtii Kielosta lähinnä ja varjelee Kielolta salaisuutta siitä että hänen nuorin siskonsa on Kanerva onkin kuollut ja enkeli oikeasti.

~~~

Pitta: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Chiwoo nukku Erikoisuudet: 2 päätä, Super Gem naiskroppa Resiiniväri: valkea Pituus: 67cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: kesällä 2009 Saapumispäivä: elokuu 2009 Peruukki: Lutsin blondi pitkä laineikas Silmät: CiG albiinot 18mm 16mm pupillilla Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: toiselta päältä avattu silmät ja värjätty normaalista valkoiseksi suihkeella -- Nimi: Pitta Lempinimi: Ikä: n.30? Rotu: ihminen Luonne: rauhallinen, hassu, söpö Pitää: puuhastelusta, nukkumisesta ja unelmoinnista Ei pidä: möykkäämisestä ja löyhkästä, mistään etovasta Haluaa: olla vaan Muuta: Pitta on albiino kuten veljensäkin. Pitta on Kuutin isosisko.

~~~

Ahriloth: Valmistaja: Soom Linja: Monthly Doll/Super Gem Tyyppi: Heliot sarvipää Erikoisuudet: Resinsoul 70cm mieskeho, sorkat ja sarvi Resiiniväri: valkea Pituus: 70cm Sukupuoli: mies Tilauspäivä: ostettu käytettynä elokuu 09 Saapumispäivä: ostettu käytettynä elokuu 09 Peruukki: Hunajasieni, vaaleasekoitus karvaperuukki neljällä letillä Silmät: Captured in Glass, vaaleat lasisilmät 14mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: silmiä modattu leveämmiksi hitusen -- Nimi: Ahriloth Lempinimi: Ahril, Ahri Ikä: n.29 Rotu: siipihaltia Luonne: ennalta arvattava, ns. perinteinen mies, yrittää olla ronskimpi kuin on, mukava Pitää: hillua ympäriinsä puolimorfaantuneena Ei pidä: vaatteista Haluaa: salaisuus ;) Muuta: Osaa muuttua yksisarviseksi, tykkää mieluummin muuttua vain puoliksi, eli sarvi ja kaviot. Ei tykkää pitää vaatteita, kulkisi mieluummin alasti kokoajan. On Thaliahin ja Morimothin pikkuveli. Kuuluu ryhmään Taivasratsastajat, joka suorittaa erilaisia tehtäviä.

~~~

Absinthe: Valmistaja: Soom Linja: Monthly Doll / Super Gem Tyyppi: Amber Erikoisuudet: sorkat, häntä ja kädet Resiiniväri: valkea Pituus: 65cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: 3.2.09 Saapumispäivä: 9.9.09 Peruukki: Hunajasieni, ruskeavihreä saparollinen mohair Silmät: Captured in GLass, keltaiset pupillittomat lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Absinthe Lempinimi: Abi Ikä: ??? Rotu: metsäkauris ihmismuodossaan, "metsän suojelija" Luonne: salamyhkäinen, lempeä mutta äkkipikainen ja itsepäinen, huolehtiva, ristiriitainen Pitää: rakastaa metsää ja sen olentoja Ei pidä: sotimisesta, metsän tuhoamisesta, liian kuumasta Haluaa: puolison? Muuta: Absinthe asuu kartanossa ja sitä ympäröivässä metsässä ja on asunut siellä kovin kauan. Hän suojelee metsää tunkeilijoilta, näyttäytyen kuitenkin ihmisille hyvin vähän.

~~~

Eulalia: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Soony sleeping Erikoisuudet: Resinsoul SD tyttökeho Resiiniväri: valkea Pituus: SD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä heinä-elokuu 09 Saapumispäivä: heinä-elokuu 09 Peruukki: Heat resistant fiber, vaaleanpunainen laineikas otsatukallinen Silmät: ei ole Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: pää värjätty vitivalkeaksi että sopii kehoon paremmin -- Nimi: Eulalia Amabel Lempinimi: Lalia, Bella, Eela Ikä: n.600 vuotta Rotu: kirottu ihminen Luonne: rauhallinen, lempeä ja huolehtivainen, "ikäistään" (ulkonäkö) kovasti vanhemman oloinen, Pitää: kukista, pilvistä, suklaasta, pehmeästä, vanhoista asioista ja rokokoosta Ei pidä: tappelusta jne. siitä että kuoli niin nuorena, traumoistaan Haluaa: toimia oikein ja auttaa kaikkia joita suinkin voi Muuta: Kirottu ollessaan n. 20 vuotias erään noidan toimesta. Kirouksesta ei oikein tiedetä mitä kaikkea se tekee, mutta ainakin Eulalia on huomannut ettei hän vanhene, hänen silmänsä ovat sumeat ja hän ei näe kunnolla sekä peili ei enää näytä hänen kuvajaistaan. On Kartanon emäntä. Mitsun ja Marukon isoisoiso...isotäti eli suoraan alenevassa polvessa.

~~~

Mileena: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Dark Vampire Elf Soo Erikoisuudet: Soom Super Gem naiskeho Resiiniväri: valkea Pituus: 65cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: elo-syyskuu 09 Saapumispäivä: syyskuu 09 Peruukki: itsetehty valkea/vaaleanpuna/violetti kihara Silmät: CiG merenvihreät pupillittomat 16mm lasiset Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: modattu kaulaa paremmin sopimaan -- Nimi: Mileena Lempinimi: Mi Ikä: ??? Rotu: vampyyri Luonne: omahyväinen, itsetietoinen, ei jaksa esittää, saa kiedottua helposti kaikki pikkusormensa ympäri, vähän kusi kilahtanu päähän Pitää: itsestään, siitä että palvellaan ja ylistetään ja palvotaan Ei pidä: jos jotakuta muuta pidetään parempana kuin itseänsä Haluaa: rellestää miten lystää, paljon palvovia ihmisiä/otuksia ympärilleen Muuta: Mileena on hyvin itsekeskeinen ja itserakas vampyyri. Tykkää ottaa tatuinteja itseensä liittyen. Tykkää olla huomion keskipisteenä. Hengaa vähän siellä sun täällä ja tykkää rellestää.

~~~

Cassiopeia: Valmistaja: Soom Linja: Monthly Doll / Super Gem Tyyppi: Cass Erikoisuudet: simpukkakorvat, eväkädet ja tulossa pyrstö, Resinsoul 70cm naiskeho Resiiniväri: valkea Pituus: 70cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: elokuu 09 Saapumispäivä: lokakuu 09 Peruukki: Heat resistant Fiber, merenvärinen, pitkä laineikas otsatukalla Silmät: Soom, Cupritin default silmät 14mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: modattu jaloista pyrstö -- Nimi: Cassiopeia Lempinimi: Peia, Cassi, Kassi, Cass Ikä: aikuinen Rotu: merenneito Luonne: rauhallinen, salaperäinen Pitää: simpukoista, elämän pienistä ihmeistä, ihmisten säikyttelystä ja viekottelusta Ei pidä: saasteista Haluaa: elellä rauhassa, ja lapsia, ei puolisoa Muuta: Tii ja Ruu on Cassiopeian lapsia. :3

~~~

Rualla: Valmistaja: Soom Linja: Monthly Doll / Teenia Gem Tyyppi: Beyla unicorn Erikoisuudet: sarvi ja sorkat Resiiniväri: valkea Pituus: n.30cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: 1.9.2009 Saapumispäivä: marraskuu 09 Peruukki: Leeken tummanruskea kihara peruukki Silmät: Eyeco tummansiniset silikonisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Rualla Lempinimi: Rua Ikä: n.7v Rotu: tähtihaltia Luonne: arempi kuin siskonsa, söpö, arvaamaton, viekas Pitää: marjoista ja juurista Ei pidä: turvattomuudesta, onnettomuuksista tai metsäpaloista Haluaa: elää rauhassa ja saada paljon kavereita Muuta: Ovat siskonsa kanssa kuin kaksi marjaa, matkivat toisiaan jne, Kyrielle on Ruallan kaksonen. Osaa muuttua yksisarviseksi.

~~~

Edellinen - BJD 1.
Seuraava - BJD 3.
Takaisin profiilisivulle.
Etusivulle.