BJD 1:

~~~

Unelma:
Valmistaja: Limhwa Doll Linja: Limhwa 57cm Tyyppi: Limhwa Human Erikoisuudet: - Resiiniväri: normaali ranskalainen Pituus: 57cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: huhtikuu 2007 Saapumispäivä: 28.6.2007 Peruukki: Cancan, choco brown kihara, pitkällä otsiksella Silmät: Eyeco, siniset silikonisilmät 15mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: Lantio hiottu -- Nimi: Unelma Ikä: 20+ Syntymäpäivä: 28.6. Rotu: ihminen Luonne: Kiltti, vähän ujohko, mutta silti vahva, jotain ladyn ja neidin välimaastoa, elegantti, naisellinen, huolehtivainen, "lapsiystävällinen" x3, pohdiskeleva ja mukava. Pitää: Kirjoista, nallekarhuista, romantiikasta Ei pidä: Käärmeistä? Muuta: Minun "ihannenainen" ruumiillistettuna niin taustakin vähän hakusessa. (Kuva naisesta oli päässä jo vuosia enkä saanut sitä piirrettyä...) Unelmalla ei koskaan tule olemaan kumppania, se on mun! (eka BJD) Se on vähän kaikkien perään katsova tarinoissani ja sellainen keskushahmo jonka luokse kaikki ovat pamahtaneet syystä tahi toisesta. Unelma on tavallaan talon emäntänä lisäkseni kun on ensimmäiseni. x3 Karpalo on Unelman pikkusisko. :3

~~~

Lathyrus: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Lu-Wen Elf Limited Erikoisuudet: Bobobien vartalo Resiiniväri: normaali Pituus: 60cm Sukupuoli: mies Tilauspäivä: 10.9.2007 Saapumispäivä: 5.10.2007 Peruukki: Cancan, oranssi laineikas pitkä Silmät: Luts, vihreät lasisilmät 16mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: - -- Nimi: Lathyrus Sylvestris Cibo Lempinimi: Lat tai Lath Ikä: 30 huitteilla Syntymäpäivä: 5.10. Rotu: haltia (metsähaltia) Luonne: herkkä, itsenäinen, vähän ujo, katkeroitunut mutta muuten mukava herrasmies, ottaa siipiensä suojaan jos tarvii, vähän surumielinen Pitää: naisista xD, ruusuista, järjestyksestä Ei pidä: veljestään Haluaa: vaimon Muuta: Herra on ollutkin vähän synkempi mitä aluksi ajattelin, ilmeisesti menneisyys on jättänyt häneen syvemmän haavan mitä luulin... Asuu Unelman luona ja katselee pikkusiskonsa Anemonen perään ja yrittää sietää veljeään.

~~~

Ranunculus: Valmistaja: Luts Linja: Delf
Tyyppi: Lu-Wen Limited Erikoisuudet: Angel of Dream miesvartalo Resiiniväri: valkea
Pituus: 60cm Sukupuoli: mies

Tilauspäivä: 10.9.2007 Saapumispäivä: 5.10.2007
Peruukki: Cancan, musta pitkä suora Silmät: Souldoll, punaiset akryylisilmät 14mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni
Kustomoinnit:

Nimi: Ranunculus Acris Cibo Lempinimi: Ranu, Ranun
Ikä: yli 20 Syntymäpäivä: 5.10. Rotu: haltiavampyyri (metsähaltia) Luonne: itsekäs, joka paikan panija, minun mielestäni perinteinen
vampyyri
Pitää: verestä, naisista, panemisesta Ei pidä: nalkuttamisesta
Muuta: Muuten melkoisen kova ja mistään piittaamaton jätkä ja
tekee just mitä lystää, panisi surutta veljensä vaimoakin jos tällä sellainen olisi, laskisi panojaan ellei niitä olisi liikaa laskettavaksi... Eli aika hirveä mies kaikin puolin. xD Sillä on kuitenkin yksi pieni pehmeä kohta ja se onkin pikkusisko Anemone. :3
Asuu Lathyruksen siivellä riesana ja paijaa Neneä. (Anemone) :3


~~~

Anemone: Valmistaja: Dollzone Linja: BB Tyyppi: Zhuwei Erikoisuudet: Meikatut hampaat Resiiniväri: valkea Pituus: Petite Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: 8.10.2007 Peruukki: Hunajasieni, auburn mohair Silmät: Pupapa, violetit/purppurat lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Anemone Nemorosa Cibo Lempinimi: Nene Ikä: 4 vuotta Syntymäpäivä: 8.10. Rotu: haltiavampyyri (metsähaltia) Luonne: herkkä kaltoin kohdeltu prinsessa Pitää: leikkimisestä, Ranunculuksesta, vaaleanpunaisesta, kukista, prinsessajutuista Ei pidä: äidistä ;___; Haluaa: leikkikaverin! Muuta: Ranunculus on lempi-isoveli, vaikka Lathyrus osteleekin söpöjä vaatteita jne. xD Kai se muistuttaa liikaa äitiä. Asuu Unelman luona veljiensä hoidettavana.

~~~

Jadore: Valmistaja: Domuya Linja: Perennial Tyyppi: Fin Erikoisuudet: Elfdoll naiskeho, modattu mieheksi Resiiniväri: normaali Pituus: 60cm Sukupuoli: male-to-female Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: 13.11.2007 Peruukki: Cancan, ruskeablondi suora sekoitus Silmät: Eyeco, cypress 14mm vastaavat Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: miesmodaus kropassa -- Nimi: Jadore Lempinimi: Jade Ikä: 27? vuotta Syntymäpäivä: 13.11. Rotu: ihminen Luonne: viekas, ovela mutta pohjimmiltaan kiltti, saa mitä haluaa Pitää: naisten vaatteista, korkokengistä, miehistä, kukista ja herkuista, ylipäänsä kaikesta vaaleasta ja naisellisesta Ei pidä: petkutuksesta, ahdasmielisistä ihmisistä Haluaa: miehen Muuta: Oikein viehko leidi mielestään, tykkää laittautua ja hihitellä miesten kanssa. Tykkää olla komeiden miesten iskettävänä, mutta ei kuitenkaan vie juttua loppuun asti ellei ole pidempää suhdetta takana. Hänellä nimittäin on salaisuus joka vaatii aika paljon mieheltä! ;D Tykkää hempeillä yksinään ja soitella romanttista musiikkia suklaata nautiskellen. Seurustelee Buckin kanssa. Asustelee Unelman luona.

~~~

Kinoko: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Chiwoo vampire elf Erikoisuudet: Resinsoulin 68cm tyttökroppa NS Resiiniväri: white Pituus: 70cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä joulukuu 2007 Saapumispäivä: joulukuu 2007 Peruukki: Cancan kihara otsatukallinen oranssi peruukki jossa ruskeaa Silmät: Soomin vaaleanpunaiset silikonisilmät 18mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: nenää, leukaa, silmiä ja suuta by an-aiy ja suun avaus sekä hiomisten viimeistely oman mielen mukaan itse, pään blushaus vartaloon sopivaksi tehty itse -- Nimi: Kinoko Lempinimi: Ikä: 27 Rotu: vampyyri Luonne: mystinen nainen Pitää: työstä, naisista, pitkistä saappaista, punaisesta Ei pidä: jos hänelle itselle kostetaan Haluaa: ;) Muuta: On ollut salaisessa järjestössä/mafiassa Ranunculuksen kanssa palkkalistoilla, mutta hiljattain lopettanut ja saapunut Unelman luokse hänkin asumaan. Luuli jo ettei koskaan saisi nähdä rakastaan Mitsua, mutta kyllä lopulta kaikki järjestyi. Yrittää etsiä itselleen vähemään riskeeraavaa työtä, sillä ei halua koskaan enää kokea samaa mitä on tapahtunut... Asuu Unelman luona ja katsoo siskonsa lapsien Iriksen ja Januksen perään.

~~~

Buck: Valmistaja: Dollzone Linja: 1/3 Tyyppi: Wing Erikoisuudet: elf Resiiniväri: normaali Pituus: 70cm Sukupuoli: mies Tilauspäivä: 24.12.2007 Saapumispäivä: huhtikuussa 2008 Peruukki: Domuya, vaalea lyhyt peruukki jossa takana lettejä Silmät: Eyeco, ruskeat silikonisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Buckney Winston Lempinimi: Buck Ikä: 31 Rotu: haltia (heinähaltia) Luonne: päättäväinen, haluaisi olla mahdollisimman normaali, kovan luokan pisnesmies Pitää: normaaliudesta Ei pidä: kummallisuuksista Haluaa: pääposseksi xD, ettei olisi haltia, vaimon Muuta: Yrittää olla mahdollisimman normaali ja tahtoo päästä työelämässä huipulle. On kääntänyt selkänsä isälleen eikä suostu hänen firmaansa koskemaan pitkällä tikullakaan, vaikka hänen pitäisi olla seuraaja. On kova pisnesmies ja pyrkii peittämään perinnöllisyytensä keinolla millä hyvänsä. On katkera siskopuolilleen joilla ei ole haltiankorvia ollenkaan ja pitää toista tyttöä ihan kahelina kun hän vartavasten tekohaltiakorvia käyttää... Miettii korvaleikkausta harva se päivä, mutta ei pidä kivusta ollenkaan joten pitäytyy pitemmässä korvat peittävässä tukassaan. Sitä paitsi tukka on cool nykypäivänä. Seurustelee Jadoren kanssa. x3 Asuu Unelman luona.

~~~

Mitsu: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Soony sleeping Erikoisuudet: Sonokong doll Irene body Resiiniväri: normaali Pituus: SD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: kevät 2008 Saapumispäivä: toukokuu 2008 Peruukki: Cancan vaalea pitkä peruukki Silmät: Soomin vihreät silikonisilmät 16mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: silmät avattu raolleen itse -- Nimi: Mitsu-Rina Lempinimi: Mitsu Ikä: 24 Rotu: ihminen Luonne: kiltti, ujo, uneksiva, mietteliäs ja herkkä tyttö Pitää: kekseistä, kakuista, söpöistä vaatteista ja kävelyretkistä metsiin Ei pidä: luonnon sotkemisesta, väkivallasta, Kinokon entisestä työstä Haluaa: ettei enää pelota Muuta: Ei ole vielä selvää miksi Mitsusta on tullut sellainen kuin hän on, mutta ehkä se selviää joskus tarinoissa... ;) Mitsulla on kaksossisko Maruko. Asuu Unelman luona.

~~~

Nina: Valmistaja: Alchemic Lab Linja: Unoa Quluts Tyyppi: Lusis Erikoisuudet: Domuya flexi fashion kroppa, monta päätä Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: kevät 2008 Saapumispäivä: kevät 2008 Peruukki: Cancan blondi kihara, cosplayatessaan vaihtelee peruukkeja Silmät: Eyeco, sinivihreäharmaat tai jotain sinnepäin Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: lävistykset tehnyt woodoo ja itse, naamat blushattu sopivaksi kroppaan itse ja takaraivo itsetehty -- Nimi: Nina Lempinimi: Ikä: 18 Rotu: ihminen Luonne: iloinen ja vähän leikkisä, todella mukava ja huolehtivainen Pitää: tanssimisesta, animesta, mangasta, cosplaystä, nörttäilystä, Amadeuksesta ja aasialaisista ruoista Ei pidä: lolitatyyliä itselleen sopivana, hoppareista, tylsistä ruoista Haluaa: cosplayata mahdollisimman paljon, uuden tietokoneen ja ompelukoneen Muuta: Suht pirtsakka otakutyttöni! Hurraa! Oonki odotellut jotain jolle saan tehdä cosplay-pukuja sydämeni kyllyydestä. <3 Milja ja Eleanoora ovat Ninan pikkusiskoja. :3 Asuu Unelman luona Amadeuksen ja Miljan kanssa.

~~~

Miida: Valmistaja: Fairyland Linja: Minifee Tyyppi: Miyu Erikoisuudet: Resinsoulin modattu tyttökroppa ekstrakäsillä Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: kesäkuu 08 Saapumispäivä: heinäkuu 08 Peruukki: punamusta itsetehty rastaperuukki Silmät: eyecon graniitin väriset Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: silmät modattu auki ja toiset silmät tehty; by woodoo, itse jatkettu siitä ja avattu silmiä vähän lisää oikeaan muotoon ja tehty silmäluomet, myös toisten käsien kuopat modattu itse -- Nimi: Miida Ikä: ??? Rotu: hämäkki ihmismuodossaan Luonne: Ovela hämähäkkimäinen nainen, ei välitä seurustelusta, mutta tykkää kaikensorttisesta kanssakäymisestä ;) melkoinen tapaus niin sanoakseni, kauhea herkkis ja nokkaanostava jos joku loukkaa Pitää: karmivista asioista, emännästä, kummallisista asioista (pitää itse normaaleina) Ei pidä: siitä että häntä satutetaan Haluaa: ??? Muuta: Asuu Kartanossa.

~~~

Kielo: Valmistaja: Luts Linja: Kid delf Tyyppi: Cherry dreaming Erikoisuudet: Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: syksy 08 Peruukki: itsetehty oranssi mohair Silmät: Eyeco, tummanruskeat silikonisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Kielo Lempinimi: Ikä: 12 Rotu: ihminen Luonne: vähän ujo, kiltti ja avulias, pikkutyttömäinen Pitää: tyttömäisistä vaatteista ja asioista, Kuusta, leikkimisestä Ei pidä: pahoista asioista, limaisista jutuista eikä ötököistä Haluaa: olla kaksossiskonsa Kuun kanssa Muuta: Kaksosensa Kuu kuoli kun he olivat pieniä, mutta heille jäi side. Tästä syystä Kielo pystyy aina näkemään Kuun ja he ovat leikkineetkin keskenään Kuun kuoleman jälkeen. Kuu myös kasvaa siteen vuoksi Kielon mukana. Kielolla on kaksonen Kuu, isosisko Kaisla ja pikkusisko Kanerva. Asuu Unelman luona.

~~~

Pilvi: Valmistaja: Dollzone Linja: 1/4 Tyyppi: Binli Erikoisuudet: Resiiniväri: valkea Pituus: 42cm? Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: ostettu käytettynä Peruukki: valkea itsetehty mohair Silmät: vaaleanoliivinvihreät pupillittomat lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Pilvi vLempinimi: Hattara Ikä: 16 kuollessaan (10-20v) Rotu: aave Luonne: hapuileva ja harhaileva, tosi paljon omissa oloissaan ja maailmoissaan, ei päästä helposti lähelleen Pitää: aaveiden kanssa olosta Ei pidä: meluavista ihmisistä Haluaa: olla vaan Muuta: Majailee Kartanon ullakolla muiden aaveiden kanssa. Etsiskelee vanhaa tyttöystäväänsä haikeillen.

~~~

Utu: Valmistaja: Fairyland Linja: Minifee Tyyppi: Marcia dreaming Erikoisuudet: Bluefairy blossom tyttökeho Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: marraskuu 08 Peruukki: Cancan, metallicpink korkkiruuvi otsatukalla Silmät: Eyeco, ebony isot n. 20mm pupilli silikonisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: -- Nimi: Utu Lempinimi: - Ikä: n.17 Rotu: kani ihmismuotossaan Luonne: ujo, kiltti, pieni narskuttaja, höpsö ja siskostaan hyvin riippuvainen, huono tekemään isoja päätöksiä yksin Pitää: siskostaan, emännästä, yksinolemisesta, nukkumisesta, näteistä vaatteista Ei pidä: epäsöpöistä asioista Haluaa: elellä rauhassa Muuta: On Sumun isosisko. Heillä on mahdollisesti myös pikkusisko. :3 Utu ja Sumu ovat kaksoset. Asuu myös Kartanossa.

~~~

Sumu: Valmistaja: Fairyland Linja: Minifee Tyyppi: Marcia Dreaming Erikoisuudet: modattu, AOD MSD tyttökroppa Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: joulukuu 08 Peruukki: Cancan, viininpunainen korkkiruuvi otsatukalla Silmät: Eyeco, ebony isot n.20mm iris silikonisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: modattu silmiä auki ja talttahampaat suuhun -- Nimi: Sumu Lempinimi: - Ikä: n.17 Rotu: kani ihmismuodossaan Luonne: reipas ja kiltti, "kanimaisempi kuin siskonsa", sattaa pomppia paljon etenkin riemuissaan, paukuttaa usein jaloilla, temperamenttisempi kuin siskonsa mutta vähän paapoo siskoaan, vaikka onkin tätä nuorempi Pitää: siskosta, emännästä, toisista öttöläisistä kartanossa, porkkanoista ja kartanon pihasta Ei pidä: limasta ja liasta, määräilystä Haluaa: kumppanin Muuta: On Utun pikkusisko. Heillä on mahdollisesti myös pikkusisko. :3 Utu ja Sumu ovat kaksoset. Asuu myös Kartanossa.


~~~

Valentiina: Valmistaja: Luts Linja: Kid delf Tyyppi: Jeong Erikoisuudet: Angelregion tyttökroppa Resiiniväri: normaali Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: joulukuu 08 Peruukki: Hunajasieni, blondi mohair Silmät: kultaiset lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: modattu rintapala lyhyemmäksi jotta istumapituus olisi lyhyempi ja samalla kropan seisomapituus on söpö pieni töppänä pullero -- Nimi: Valentiina Lempinimi: Val Ikä: n. 11 Rotu: kili ihmismuodossaan Luonne: söpö ja pieni, huoleton Pitää: äidistään <3 Ei pidä: ilkeistä asioista Haluaa: aina olla äitin kanssa Muuta: Asuu Kartanossa äitinsä Maiken ja pikkusiskonsa Unan kanssa.

~~~

Kanerva: Valmistaja: Dollndoll Linja: Heart Tyyppi: Sugar Erikoisuudet: Resiiniväri: normaali Pituus: Petite 25cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: joulukuu 08 Saapumispäivä: 24 joulukuuta 08 Peruukki: Dollndoll, mukana tullut blondi kihara otsatukallinen Silmät: Eyeco, emerald green silikonisilmät 13mm Meikki ja bodyblush: Hunajsieni Kustomoinnit: -- Nimi: Kanerva Lempinimi: Ikä: n.4v kuollessaan Rotu: enkeli Luonne: hiljainen kiltti pikku äkäpää, rauhoittunut enkeliksi tultuaan, vähän uhmaikäinen Pitää: suklaasta, jäätelöstä, herkuista, siskoista, makkarasta Ei pidä: karkista, saasteista, melusta Haluaa: takaisin ihmiseksi Muuta: Toimii Kielon suojelusenkelinä. Kanervalla on kolme isosiskoa; Kaisla, Kielo ja Kuu. :3

~~~

Belita: Valmistaja: Doll in Mind Linja: Love Tyyppi: Belita Erikoisuudet: Elfdoll valkea tyttökroppa Resiiniväri: normaali Pituus: SD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä joulukuussa 08 Saapumispäivä: joulukuu 08 Peruukki: Cancan, punainen suora pitkä otsatukallinen Silmät: Luts, vihreät lasisilmät 18mm Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: pää blushattu vartaloon sopivaksi (tosi vähän) -- Nimi: Belita Babette Blossom Brier Lempinimi: Bel Ikä: n.30v Rotu: ruusuhaltia Luonne: päättäväinen, tomera, hitusen tempperamenttinen, ystävällinen, helposti turhautuva Pitää: uudesta työstään, kauniista vaatteista Ei pidä: hämähäkeistä, kurasta ja liasta, sodista, rumista otuksista, isästään tai kahlittuna olemisesta Haluaa: miehen ja paljon rakkautta Muuta: Ikävöi joskus vanhaa elämäänsä (ruusuhaltioiden) prinsessana, muttei oikeasti halua enää palata koskaan. Vihasi sitä kahleissa oloa, kokee viimein olevansa vapaa. Toimii Kartanossa palvelijana.

~~~

Maruko: Valmistaja: Luts Linja: Delf Tyyppi: Soony sleeping Erikoisuudet: Domuya flexi perennial naiskeho Resiiniväri: normaali Pituus: 65cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: joulukuu 08 Saapumispäivä: tammikuu 09 Peruukki: blondi itsetehty rastaperuukki, blondi itsetehty karvaperuukki Silmät: mustat/harmaat lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: silmät aukaistu, rinnat sahattu pois by taikatuuli ja Illves, rinnat modattu rinnan näköiseksi itse -- Nimi: Maruko Lempinimi: Maru, Mar, Mako Ikä: 24 Rotu: ihminen Luonne: räväkkä, itsekäs, suurpiirteinen, tykkää välillä olla omissa oloissaan, pakkomielteinen mikä näkyy mm. anoreksiana Pitää: laihuudesta, tanssimisesta Ei pidä: syömisestä Haluaa: olla vielä laihempi, kumppanin Muuta: Mitsun kaksonen. Tanssii balettia ja jazzia. Sairastaa anoreksiaa. Asuu Unelman luona siskonsa kanssa.

~~~

Karpalo: Valmistaja: Limhwa Doll Linja: Limhwa 43cm Tyyppi: Foryou Erikoisuudet: Supia tyttökeho Resiiniväri: normaali ranskalainen Pituus: MSD Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: ostettu käytettynä Saapumispäivä: tammikuu 09 Peruukki: itsetehty oranssi mohairperuukki Silmät: Mimiwoo, keltaiset lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: - -- Nimi: Karpalo Lempinimi: - Ikä: 17 Rotu: ihminen Luonne: kiltti, villi, höpsö ja leikkisä Pitää: sienistä, marjoista, kisaamisesta, höpöttelystä ja metsässä temmeltämisestä Ei pidä: pöllöistä Haluaa: ? Muuta: Seurustelee Miljan kanssa. Unelman pikkusisko. :3 Asuu Unelman kanssa (ylläripylläri).

~~~

Loimu: Valmistaja: Dollmore Linja: Narsha Tyyppi: Narsha Erikoisuudet: Resiiniväri: normaali (ranskalainen) Pituus: 35cm Sukupuoli: nainen Tilauspäivä: käytettynä ostettu Tammi 09 Saapumispäivä: Helmi 09 Peruukki: Itse tehty oranssi + korvat Silmät: ovaalit vihreät lasisilmät Meikki ja bodyblush: Hunajasieni Kustomoinnit: itsetehty häntä -- Nimi: Loimu Lempinimi: Loi Ikä: n.10 Rotu: kettu ihmismuodossaan Luonne: kiltti, veijari, hupsutteleva, kiintyvä, seuraa muita Pitää: lämpimistä paikoista, herkuista Ei pidä: ilkeistä otuksista Haluaa: juosta Tiukun kanssa joka paikassa :D Muuta: Asuu Kartanossa.

~~~

Seuraava - BJD 2.
Takaisin profiilisivulle.
Etusivulle.