♥   Hunajasieni Shop   ♥

Peruukit

HUOM! Mainitse selkeästi että haluatko karva- vai mohairperuukin. Jos puhut minulle karvaperuukista niin oletan että tilaat sitten sellaisen.

- 21.7.2016 -
Teen peruukkeja pääosin tällä hetkellä minulla kotona olevista karvoista. En ole tilaamassa mohairia ellei sitten ole joku erikoistapaus. Hinta saattaa tuolloin olla enemmän.
Uusia ohuemmasta karvasta tehtyjä peruukkeja voi tilata eri väreissä mikäli minulta tilataan 2 peruukkia (vähintään 8e kappale). Kysele jos haluat jotain tiettyä väriä.

Yhden peruukin tekoaika on 2 viikkoa tilauksesta (maksun tultua perille). Mikäli minulla on jo useampi peruukki jonossa, voi aikaa mennä pidempään.

Peruukkikohtaiset sivut:


♥ Mohair-peruukit
♥ Karva-peruukit
♥ Kuitu-peruukit

---

Eli homma menee näin: olen ommellut paljon nuken- ja ihmisten vaatteita sekä peruukkeja tässä vuosien aikana, mutta en ole ammattilainen. Töitäni on kuitenkin kehuttu usein "kuin ammattilaisen tekemä" tai "todella siistiä jälkeä". En siis voi taata täydellistä jälkeä, mutta pyrin mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Keskustelu peruukeista hoidetaan sähköpostitse (hunajasieni@gmail.com) ja kun tilaus lyödään lukkoon ei suunnitelmaan enää voi muutoksia tehdä. Peruukki-malleista voidaan keskustella, mutta kaikkea en välttämättä pysty toteuttamaan. Sovituksen nukelle voi valitettavasti tehdä vain Oulussa ja peruukit tehdään mittatilaustyönä jolloin asiakas vastaa itse mittavirheistä.

Kotoa löytyvät nuket löytyy nukkelistalta.

Kuvia käsitöistäni löytyy täältä:
Hartsien kässäketju
Pullipsuomen kässäketju
Nettisivujeni peruukkikuvakansio (uusimpia kuvia)
Vanha peruukkikuvakansio (vanhempia kuvia)

Pari juttua vielä:

-En vastaa jos posti hukkaa tavarat. (Ei ole vielä mitään lähetystä onneksi hukkunut koskaan, mutta tiedoksi kuitenkin.)
-Maksu suoritetaan paypallille tai pankkitilille ja se maksetaan ennen kun alan tekemään tuotteita. Postitan tilauksen aina mahdollisimman pian kunhan se on valmis ja maksettu.
-Tilaukset saattavat viivästyä jos satun esimerkiksi sairastumaan, mutta yleensä arvioin tekoajat yläkanttiin etten tuottaisi pettymystä.
-Hinnasta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen. Myös postikulut maksaa asiakas.

VAROITUS!: Yhdellä asiakkaalla on irronnut tummanruskeasta peruukista väriä nuken päähän (päälakeen, ei kynää vaan ihan peruukin väriä). Peruukeista voi siis ilmeisesti irrota väriä kaikesta huolimatta. Itselläni peruukeista on lähtenyt väriä ainoastaan kun peruukki on kasteltu kuumalla vedellä.

Jos sinulla siis on tekemäni ruskea peruukki ja huomaat samaa (tai muu tumma, vaaleissa vaara ei liene niin näkyvä) niin ilmoitathan minulle mahdollisimman pian. Kiitos! Neuvoksi annoin pestä peruukin lämpimällä tai kuumalla vedellä, siinä on mahdollisesti värijäämiä ja väriä irtoaa lämpimässä vedessä peruukista. En tiedä auttaako se ongelmaan, mutta se on ainoa mitä keksin kokeiltavaksi.

Kiitos ja kumarrus! *poistuu takavasemmalle* ^___^