♥   Hunajasieni Shop   ♥

Kauppa

Kauppa on kauppa ja näin. Tilaustöitä lähinnä teen, saattaa joskus olla jotain valmistakin.
Kaikki yhteydenotot osoitteeseen: hunajasieni@gmail.com
otsikolla: Tilaustyöt (otsikko on tärkeä että varmasti saan mailisi oikeaan enkä roskikseen)
Muistakaa laittaa viestin loppuun foorumilla käyttämänne nick/nikki/nimi viestin loppuun ja sulkeisiin foorumin nimi. Kiitos! ^___^

Hinnasto löytyy täältä.

Tilaukset on auki, ei ole enää tilausjaksoja. Mikäli tilausia on liikaa, en välttämättä ota lisää. Kysele!

Aukiolot:

Peruukit AUKI
Meikit KIINNI
Vaatteet KIINNI (pysyvästi)
Paypal-lainaus AUKI

Pysyvästi KIINNI -olevien aukeamisesta ei ole tietoa.

Kiitos mielenkiinnostasi! :3


Pari käytäntöä:

Minulla on käytössä tilausjaksot. Mikäli tilauksia tulee paljon, saatan sulkea tilaukset jo aikaisemmin kuin annettuna päivänä. Seuraava tilausjakso lukee tällä sivulla mikäli aika on päätetty, silloin otan tilauksia vastaan ja suljen taas 1-2kk ajaksi. Tilaukset ovat auki mikäli ylläolevassa aikataulussa niin lukee.
En ota tilauksia vastaan kuin määrättynä aikavälinä, sen jälkeen tai sitä ennen ei kannata ottaa yhteyttä tilaus-asioissa. Koskee lähinnä peruukkeja ja meikkejä.

Tilausjakson päätyttyä aloitan tekemään tilauksia, odotan siis että tilausjakso on ohi ja kaikki tilaukset saatuna ennen kun alan tekemään niitä.


Huom! Tilaustöillä ei luonnollisestikaan ole vaihto- tai palautusoikeutta niin kuin kaupasta ostettaessa koska olen yksityishenkilö. Ole siis varma että haluat tilaamasi tuotteen ennen kun lyömme kaupat lukkoon.
Huom2! KUN olet maksanut tilauksen EN palauta rahoja vaikka peruisit tilauksesi. Ole siis varma että haluat sen mitä tilaat kun tilaat sen.